top of page

lør. 18. feb.

|

Eidsfoss

Eidsfoss // Hovedgården

Velkommen til en kveld utenom det vanlige! Et møte mellom leken improvisasjon, varmende poesi og inderlig visepop fra nord! Billetter: via billetto.no/en/e/poesimedisin-pa-hovedgarden-tickets-789585

Tickets are not on sale
See other events
Eidsfoss // Hovedgården
Eidsfoss // Hovedgården

Time & Location

18. feb. 2023, 19:00 – 22:00

Eidsfoss, Gårdsgata 1, 3095 Eidsfoss, Norway

About the event

Velkommen til en kveld utenom det vanlige! Et møte mellom leken improvisasjon, varmende poesi og inderlig visepop fra nord!

Arrangementet innledes av Eidsfos Trio. Lars Fjelldal (piano), Heiko Bärnholdt (bass) og Andreas Barth (perkusjon), spiller musikk i grenseland mellom improvisasjon og komposisjon.

HÅP er det kunstneriske møtet mellom spoken word-artisten Poesimedisin og musiker/låtskriver Hoanna. Duoen fant hverandre gjennom sitt engasjement for psykisk helse og en felles søken etter å forstå mennesket som en del av naturen.

Når verden står til knes i tunge ting og faenskap, er det tid for å lære av jorda. HÅP er et unikt møte mellom poesi og musikk som går rett inn i dritten, roter ærlig rundt og kommer ut på den andre siden med kompostert gull og en inderlig kjærlighet for det livet vi tross alt har. HÅP er en konsertforestilling om annerledeshet, tilhørighet og hvordan frøene vi sår viser at det alltid er håp.

Poesimedisin er Åsmund Seip – poet, artist, gründer og filmskaper fra Velfjord og Nesodden. På scenen har Åsmund et nærvær som er vanskelig å komme uberørt fra, noe som gjenspeiler seg i kraftfulle og sårbare tekster om å være menneske i en flokk, på godt og vondt. I 2021 kom hans fjerde diktsamling: «Det er dette som er bålet».

Hoanna er ho Anna Holand fra Steigen, som i 2022 gav ut sitt første album - «Live from a balcony», som er hennes første samling av nære og kraftfulle visepoplåter. Hun har i tillegg samarbeidet om musikk og forestillinger om psykisk helse sammen med sin søster Kristin Holand, og er initiativtaker til God Nok-festivalen i Steigen.

@haap_duo

Åsmund Seip var med å åpne 5 års feiringen av klimafestivalen i 2020. Nå er han startskuddet for et nytt tilskudd i festivalen. Dette er det aller første av forhåpentligvis mange arrangementer i regi av Klimafestivalen §112 Eidsfoss, og arrangeres i samarbeid med Hovedgården og Spisesalen i Eidsfoss.

Baren og pizza-kokk er på plass på Hovedgården er før, etter og under arrangementet. VELKOMMEN!

Share this event

bottom of page