top of page

lør. 22. apr.

|

Klatrekaféen

Henningsvær // Klatrekaféen

Her spiller jeg med visepoesi-duoen HÅP.

Tickets are not on sale
See other events
Henningsvær // Klatrekaféen
Henningsvær // Klatrekaféen

Time & Location

22. apr. 2023, 21:00 – 22:30

Klatrekaféen, Misværveien 10, 8312 Henningsvær, Norway

About the event

Finn facebook-arrangementet og billettlink her: https://fb.me/e/OaofVa4Z

HÅP er det kunstneriske møtet mellom spoken word-artisten Poesimedisin og musiker/låtskriver Hoanna. Duoen fant hverandre gjennom sitt engasjement for psykisk helse og en felles søken etter å forstå mennesket som en del av naturen.

Når verden står til knes i tunge ting og faenskap, er det tid for å lære av jorda. HÅP er et unikt møte mellom poesi og musikk som går rett inn i dritten, roter ærlig rundt og kommer ut på den andre siden med kompostert gull og en inderlig kjærlighet for det livet vi tross alt har. HÅP er en konsertforestilling om annerledeshet, tilhørighet og hvordan frøene vi sår viser at det alltid er håp.

·

Poesimedisin er Åsmund Seip – poet, artist, gründer og filmskaper fra Velfjord og Nesodden. På scenen har Åsmund et nærvær som er vanskelig å komme uberørt fra, noe som gjenspeiler seg i kraftfulle og sårbare tekster om å være menneske i en flokk, på godt og vondt. I 2021 kom hans fjerde diktsamling: «Det er dette som er bålet».

Hoanna er ho Anna Holand fra Steigen, som i 2022 gav ut sitt første album - «Live from a balcony», som er hennes første samling av nære og kraftfulle visepoplåter. Hun har i tillegg samarbeidet om musikk og forestillinger om psykisk helse sammen med sin søster Kristin Holand, og er initiativtaker til God Nok-festivalen i Steigen.

Share this event

bottom of page