top of page

Hoanna er en dypdykker, på leting etter bølgenes røtter. Hun svømmer ikke akkurat mot strømmen, men hun utforsker den og prøver å forstå hvor den kommer fra og hva den gjør med havet hennes og dets vesener. Noen ganger er det en leken dans, mens andre ganger er det en skummel måte å gå seg vill på.

Slik hun opptrer er slik hun beveger seg i livet, ikke målløst, men med en årvåken lytting - rundt øya si, over fjorden sin, gjennom ulike farvann som knytter sammen alt hun frykter og elsker.

Om

Hoanna er ho Anna fra Engeløya i Nordland. I den nordlige delen av landet er hun kjent innen kulturlivet både gjennom å turnere med musikalske forestillinger om psykisk helse og som initiativtaker til God Nok-festivalen i Steigen. For sitt innovative kulturelle engasjement ble hun i 2016 sammen med sin søster nominert til Årets Nordlending.

Med gitar og egne låter står hun nå på scenen som singer-songwriter med en fresh, ekte og visepop-aktig vibe.

I likhet med det nordnorske været leker hun med kontrastene mellom det sarte og det hun selv kaller sin “indre vinterstorm”.

Denne dama er uløselig knyttet til naturen, noe låtene og den ektefølte formidlingen hjelper oss å kjenne på. Hennes ærlige låter treffer dypt.

Musikk

Hør låter som Vi kalla dæ førr himmelen og Kan du sjå sola der du strømmer musikk

Nyhetsbrev

Få med deg alt om konserter og annet spennende

Takk for at du er med!

bottom of page